Zalen

Zalen

Naast ons restaurant beschikken wij ook over een zalengedeelte. Deze ruimte is net zo groot als ons restaurant. De ruimte kan ook ingedeeld worden in twee afzonderlijke ruimtes volledig geluidloos afgesloten van elkaar en met elk een eigen ingang, toiletgroep en privé terras.


Ons zalengedeelte is voorzien van een professioneel luidsprekersysteem en grote LED-touch schermen. Deze schermen hebben een optimale schrijf en touch prestatie. Tevens zijn de schermen voorzien van alle aansluitingen en zijn ongevoelig voor lichtinval. Naast goede ventilatievoorzieningen zijn de zalen ook voorzien van airco's.


 

Mogelijkheden

Het is mogelijk om onze zalen te huren voor verschillende doeleinden. Denk aan vergaderingen, presentaties, feesten & partijen zowel zakelijk als privé, trouwerijen, lunches, private dining, high tea, etc.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over vergaderen, trouwen en algemene informatie voor het houden van feesten & partijen.

 Maar natuurlijk is er nog veel meer bij ons mogelijk. Wilt u (één van) onze zalen op een andere manier invullen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 023-5381878 of via info@villa-westend.nl