Ons restaurant

Restaurant

 

Villa Westend met het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad, is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort & Haarlem station. Goed bereikbaar, ver van de hectiek van alledag. Met een gastvrij team van medewerkers die ervoor zorgt dat u zich bij ons thuis voelt.

Bij Villa Westend ontvangen wij u graag voor de lunch en/of diner in ons sfeervolle restaurant of voor een drankje in onze trendy bar. Voor vergaderingen , bruiloften, feesten en partijen beschikken wij over twee ruime zalen. Parkeren doet u op onze ruime privé parkeerplaats, gratis!


  


Wij heten graag iedereen van harte welkom bij Villa Westend. Daarom is ons restaurant  volledig toegankelijk voor mindervaliden, zijn er geen drempels en hebben wij invaliden parkeerplaatsen voor de deur. Ook beschikken wij over invalidentoiletten. 


U kunt bij ons dagelijks reserveren voor een High Tea een wijnproeverij of een bierproeverij. Onze menukaart is internationaal georiŽnteerd en bestaat uit herkenbare verse gerechten.


 Ontbijt & lunchkaart
 Dinerkaart
 Groepsmenu 1 
 Groepsmenu 2