Na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Steun geven en condoleren in een rustige mooie omgeving waar u zich niet opgejaagd voelt. Waar aandacht is voor elkaar maar ook veel aandacht besteed wordt aan drankjes en mooie hapjes. Villa Westend is zon bijzondere uitvaartlocatie.


 Mogelijkheden

 Van een volledige dienst op locatie tot een condoleance na de uitvaart, wekelijks worden er condoleances en uitvaarten bij ons gehouden. Wij ontvangen u in onze privé ruimte met prachtig uitzicht over de Westbroekplas en beschikking tot een privé terras aan het water. Onze zalen zijn geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 500 gasten.

Het restaurant van Villa Westend is dagelijks geopend voor voor lunch en diner en heeft ook voldoende beschikbaarheid voor een familiediner. Villa Westend ligt centraal tussen Haarlem en Spaarndam, is eenvoudig bereikbaar en heeft 180 gratis parkeerplaatsen. Wilt u meer informatie over onze ruimtes voor condoleances of een uitvaart? Neem van contact met ons op of bekijk alvast onze brochure.