De lente hangt in de lucht en dat betekent dat bij Villa Westend het terrasseizoen weer van start is gegaan. Het worden drukke maanden met een volgeboekte paasbrunch, Villa’s Culinair Wijntheater en 2 Generations Beach Edition.
 

Het bargedeelte van Villa Westend staat elke laatste vrijdag van de maand in het teken van Villa Friday, een gratis toegankelijk event waarbij gasten van 21.00 tot 02.00 uur een borrel kunnen drinken onder het genot van relaxte live muziek. De eerstvolgende editie is op vrijdag 27 maart. Dan wordt de muziek verzorgd door het akoestische duo Late Night Serenade. De toegang is gratis. Tip: combineer Villa Friday met een lekker diner in het restaurant of (bij mooi weer) op het strandterras.

Op eerste paasdag, zondag 5 april, verzorgt Villa Westend weer een paasbrunch, maar deze is inmiddels volgeboekt. Er zijn nog wel tafels vrij tijdens het diner op eerste en tweede paasdag en de lunch op tweede paasdag. Uiteraard staat Villa Westend beide dagen in het teken van Pasen en de gezelligheid die bij dit lentefeest hoort!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de eerste editie van Villa’s Culinair Wijntheater Weekend, een 4-daags evenement waarbij wijn proeven, lekker eten en muziek uit de jaren ’70 en ’80 centraal staan. Aan dit culinaire strandfeest in burlesque sfeer werken diverse lokale bedrijven en ondernemers mee, zoals Landgoed Duin & Kruidberg, Pasta Casa en Michel Lambermon. Villa’s Culinair Wijntheater Weekend is op 14, 15, 16 en 17 mei dagelijks geopend van 12.00 tot 0.00 uur. De toegang is gratis.