Over ons

Villa Westend is trots op haar medewerkers! Daarom willen we jullie graag laten zien wie onze medewerkers zijn en wat zij doen binnen het bedrijf. De medewerkers van Villa Westend zijn
immers het visitekaartje van de zaak. Een aantal gezichten kennen jullie misschien al uit het
restaurant maar er gebeurt ook veel achter de schermen.   


Marije Bloem

Ik ben Marije Bloem, 33 jaar oud en ik ben vanaf 2010 werkzaam bij Villa Westend.Ik kan niet met borden lopen, ik kan geen biertje tappen en ook niet zo goed koken maar ik kan wel heel goed organiseren, regelen, plannen enz. Dat is de reden dat ik al vanaf het begin dat ik hier werk het kantoor beman en me bezig houdt met agendaplanning, offertes, afspraken voor groepsarrangementen etc. Een echte duizendpoot noemen ze me wel eens.

Inmiddels ben ik helemaal thuis in de horeca en heb ik het reuze naar mijn zin in deze dynamische branche. Naast mijn werk ben ik dol op mijn vriend en zoontje van 1,5 en speel ik zeer fanatiek badminton. Belt u door de weeks een keer naar Villa Westend, grote kans dat we elkaar aan de telefoon krijgen. Graag tot ziens bij Villa Westend!

Amanda Ros

Ik ben Amanda Ros. Ik ben 29 jaar en ben in december 2009 begonnen bij Villa Westend. Met veel plezier heb ik bijna 4 jaar in het restaurant gewerkt. Toen kreeg ik een kans om iets te gaan doen met mijn opleiding, mode gerelateerd. Ik heb dit een jaar geprobeerd maar mijn hart ligt toch bij de horeca. Bij Villa Westend bleef de deur voor mij open staan en ben ik in september 2014 weer teruggekomen. Niet meer op de werkvloer, maar nu als salesmanager. Iets wat ik heel erg leuk vind.

Ik hoop de komende jaren te zorgen voor nog meer naamsbekendheid voor Villa Westend en op een leuke persoonlijke manier mijn sales kant verder te ontwikkelen. Villa Westend is een heel dynamisch bedrijf, elke werkdag ziet er anders uit en zit vol met uitdagingen. Dat is absoluut wat ik nodig heb.

Martijn van der Putten

Ik ben Martijn, 33 jaar en geboren in Heemskerk. Na mijn VWO heb ik een aantal opleidingen geprobeerd, maar kwam er al snel achter dat leren toch echt niet mijn ding was. Van jongs af aan zit ik al in de horeca. Voordat ik bij Villa Westend begon heb ik 7 jaar op het strand van Wijk aan Zee gewerkt. Daar heb ik heel veel horeca ervaring opgedaan.

Ik ben hier 6,5 jaar geleden begonnen toen er nog helemaal niets stond. Het was een grote uitdaging om met een team van nieuwe mensen een horecabedrijf op te bouwen tot wat het nu is. We hebben hier een hecht en gezellig team en dat straalt door naar onze gasten. Dat is ook de reden dat je bij Villa Westend in de bediening zoveel bekende gezichten ziet. Gastvrijheid staat immers voorop bij Villa Westend.


Nina Claassen

Mijn naam is Nina Claassen, 25 jaar en werk bijna 7 jaar bij Villa Westend. Eerst als bijbaan naast mijn studie Hotel- en Eventmanagement, nu fulltime.Al vanaf kleins af aan wilde ik in de horeca werken. Thuis en tijdens feestjes zorgde ik er altijd voor dat iedereen te drinken had en stond regelmatig samen met mijn moeder in de keuken. Niets vind ik leuker dan gasten die tevreden de deur uit gaan. Of ze nu zijn geweest voor een snelle lunch of voor hun bruiloft, ik wil iedereen een leuke dag bezorgen.Sinds afgelopen zomer ben ik bedrijfsleider. De organisatorische taken die hierbij komen kijken en het verantwoordelijk zijn voor mijn collega's vind ik een hele leuke uitdaging. Ik hoop dat we samen met al deze collega's onze gasten kunnen blijven verrassen met onze gastvrijheid, leuke gerechten, lekkere wijnen en bijzondere evenementen. Ik kijk uit naar nog veel mooie jaren bij Villa Westend.

Demian Alberts

Mijn naam is Demian Alberts, ik ben 25 jaar. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met koken, mijn vader is namelijk altijd kok geweest.In 2005 ben ik begonnen met mijn koksopleiding, en ben in diverse bedrijven werkzaam geweest tot aan sterrenniveau. In 2008 ben ik begonnen bij Villa Westend. Hier heb ik mijn koksopleiding afgerond en ben begonnen als zelfstandig werkend kok. In de loop der tijd ben ik doorgegroeid als Souschef en ben nu sinds anderhalf jaar werkzaam als Chef-kok.

We werken met een leuk team en de diversiteit in dit bedrijf is erg leuk. Van lunch tot diner, bruiloften, buffetten, walking-dinner, geen dag is hetzelfde. Ik draag zorg dat elk gerecht perfect is, of het nu om een een bitterbal gaat of een chateaubriand. Te horen krijgen dat gasten lekker gegeten hebben en graag weer terugkomen, daar krijg ik kippenvel van.

Jacqueline de Vogel

Mijn naam is Jacqueline de Vogel. Ik ben uw gastvrouw bij Villa Westend en ben al werkzaam vanaf de eerste dag dat Villa Westend open is, dus misschien kennen jullie mij al. Het leukste aan dit werk vind ik om er voor te zorgen dat mensen met een goed gevoel de deur uitgaan en een stukje gastvrijheid te bieden aan de gasten die hier komen. Ik merk dat we door de gastvrijheid steeds meer vaste gasten hebben die wekelijks terugkeren. Waar ik mij voornamelijk mee bezig houd zijn de vergaderingen en meetings doordeweeks, daarnaast ben ik gastvrouw in het restaurant en verzorg ik hierbij de koffie en het gebak, en in de middag de lunch en de high tea / high wine. Ik hoop u snel te ontmoeten in het restaurant.Micha Helder

Mijn naam is Micha Helder. Ik ben nu zo'n twee jaar werkzaam als Sous Chef bij Villa Westend. Ik ben de oudste in een jong, leuk, verfrissend, inspirerend team. Het is fijn om in een bedrijf te werken waar wij ons als team elke dag met mooie producten en verse seizoensgroenten bezig houden. Elk nieuw seizoen geeft weer een nieuwe uitdaging, vooral het zomerseizoen bij Villa Westend is voor mij een echte kick. Lekker de hele dag knallen met ons team, en als de dag er op zit zelf even genieten van een welverdiend drankje op het terras. Ik ben nu ongeveer 20 jaar werkzaam als kok en het verveelt mij nooit. Ten slotte is koken een ambacht, die ambacht heb ik ooit mogen leren van de familie Fagel op sterrenniveau en alle andere leuke restaurants waar ik de afgelopen jaren werkzaam ben geweest. 

Meike Zeitzen

Mijn naam is Meike Zeitzen, 23 jaar. In 2008 ben ik begonnen met de studie Front Office Management. Deze opleiding heb ik in 2012 afgerond en wist op dat moment nog niet zo goed wat ik verder wilde, dus ben ik bij mijn bijbaan van toen 'De haven van Zandvoort' fulltime gaan werken. Daar heb ik mij verder ontwikkeld en ontzettend veel geleerd. Na 4 jaar met plezier daar gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging en viel mijn oog op Villa Westend, een mooi bedrijf, met mooie gerechten en heerlijke wijnen. Ik kan na 3 maanden zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Het doet mij altijd goed als gasten met een grote glimlach, tevreden en blij vertrekken. Dan hebben wij het toch goed gedaan met zijn allen.


Niels Blom

Mijn naam is Niels Blom en ik ben 24 jaar oud. Ik ben ooit begonnen op het Sterren-College in Haarlem met een koksopleiding. Deze opleiding heb ik vervolgens afgemaakt op het Nova-College en hier heb ik mijn koksdiploma behaald. Ik ben begonnen bij restaurant de Uitkijk, dit was mijn leerbedrijf. Daarna ben ik naar restaurant Stempels in Haarlem gegaan. Hier heb ik heel veel geleerd. Deze informatie en kennis heb ik meegenomen naar Villa Westend. Inmiddels werk ik hier 4 jaar en ben ik doorgegroeid tot zelfstandig werkend kok. Ik wilde graag een koksopleiding volgen omdat de horeca mij erg aanspreekt, mijn passie ligt echt bij het koken. In de toekomst wil ik zeker in de horeca blijven werken. Mijn droom is namelijk om later een eigen restaurant te hebben en daar knok ik hard voor.


Stephanie Heijkoop

Ik ben Stephanie Heijkoop, 23 jaar. Ik heb de opleiding Media Informatie & Communicatie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en afgerond in 2012. Tijdens mijn studie heb ik altijd bijbaantjes gehad in de horeca. In mijn vrije tijd ga ik ook graag uit eten zowel dichtbij als verder weg. Ik vind het leuk om overal inspiratie op te doen, zowel qua eten als qua interieur. Op dit moment werk ik niet meer bij Villa Westend in het restaurant maar werk ik drie dagen per week op kantoor. Ik verzorg daar de functie social media & evenementen, wat erg goed aansluit op mijn studie. Daarnaast heb ik een eigen bedrijfje in het restylen van oude meubels. Ik hoop deze twee banen nog een tijdje te kunnen combineren want ik doe het allebei met veel passie. Uiteindelijk is het wel mijn droom om al mijn tijd in mijn eigen bedrijfje te kunnen stoppen.  

Vincent van Helvoort

Ik ben Vincent van Helvoort en werk sinds augustus 2013 met veel plezier bij Villa Westend. Het leukste aan Villa Westend vind ik het grote terras, waar je in de zomer lekker kunt zitten voor een kopje koffie met appeltaart, een verse jus met lunch, een borreltje met wat tapas of een goed glas wijn met diner tijdens de zonsondergang. Ik werk hier graag omdat ik de afwisseling en diversiteit in het werk zo leuk vind. De ene dag sta je op een bruiloft, dan weer ben je werkzaam tijdens een groot diner of je bent gastheer op een babyshower of verjaardagsfeestje, het hoort er allemaal bij. Ik heb de opleiding uitvoerend horeca medewerker afgerond en hoop ik de toekomst een eigen zaak te hebben. Voor die tijd wil ik ook graag nog horeca ervaring opdoen in het buitenland.


Jennifer Kremer

Ik ben Jennifer Kremer en ik ben 28 jaar, ik ben al 12 jaar werkzaam in de horeca en heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Vanaf december 2013 ben ik werkzaam bij Villa Westend. Op dit moment werk ik parttime omdat ik naast mijn werk ook nog moeder ben van een zoon waar ik graag veel tijd voor vrij maak. Het leukste aan de horeca vind ik het omgaan met de gasten, en zorgen dat alle gasten tevreden weggaan en weer bij ons terug komen. Je ziet mij voornamelijk doordeweeks tijdens de lunch in het restaurant. Ik zal niet voor altijd in de horeca blijven werken maar zolang ik het leuk vind en ik kan het goed combineren met mijn moederschap, dan blijf ik dit zeker nog een tijdje doen.Ilse Roseboom

Ik ben Ilse Roseboom , 23 jaar. Ik werk vanaf het begin bij Villa Westend in de bediening, dat is inmiddels bijna 7 jaar. Ik heb het werken bij Villa Westend altijd gecombineerd met mijn studie rechten. Werken in de horeca en bij Villa Westend vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde. Het contact met de gasten, gasten informeren over onze kaarten, feestjes en andere mogelijkheden, de afwisseling in diensten en natuurlijk ook de gezelligheid met de collega’s maken het voor mij leuk werken bij Villa Westend. Vanaf januari 2015 zal ik tijdelijk wat minder werken, omdat ik als student mee mag werken aan een project bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast hoop ik dit studiejaar mijn opleiding af te ronden en wat er daarna gebeurt zien we dan wel weer.

Emily Buschman

Ik ben Emily Buschman, 21 jaar oud. Ik ben nu bijna 3 jaar werkzaam bij Villa Westend en daarnaast volg ik een studie Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds mijn 15e werk ik al in de horeca, ik werk graag met mensen en hou van de gezelligheid van de horeca. Villa Westend is een groot bedrijf met veel personeel en afwisselende werktijden. Hierdoor werk je elke dag met andere collega’s en zo ziet elke werkdag er weer anders uit. Ik ben hier  een paar jaar geleden begonnen als stagiair tijdens mijn studie Hotelmanagement. Tijdens deze stage heb ik veel dingen die ik op school heb geleerd in theorie, hier kunnen toepassen in de praktijk. Ik raad Villa Westend dan ook bij iedereen aan als het perfecte leerbedrijf en wie weet hou je er nog een leuke baan aan over.