Vergaderarrangementen

Vergaderen

Villa Westend heeft uitstekende faciliteiten voor het houden van vergaderingen en presentaties, voorzien van alle audiovisuele middelen. Villa Westend is gelegen in een natuurlijke omgeving, aan de rand van Spaarnwoude. Centraal in de randstad en slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort en Haarlem station. Wij hebben alle middelen in huis om uw vergadering tot in de puntjes te verzorgen. Ons zalengedeelte is voorzien van een professioneel luidsprekersysteem en grote LED-touch schermen, ook beschikken onze zalen over vrij uitzicht aan de waterkant. Wij bieden diverse vergaderarrangementen die eventueel aangevuld kunnen worden met verschillende teambuilding activiteiten. Voor de deur hebben wij een grote privé parkeerplaats waar u gratis gebruik van kunt maken. Mocht u iets anders willen dan de standaard vergaderarrangementen dan is maatwerk ook altijd mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat betreft de ruimtes die wij beschikbaar hebben: wij beschikken over twee zalen met een totale maximale vergadercapaciteit voor 180 personen plenair in een theateropstelling. Natuurlijk zijn onze vergaderzalen ook te boeken voor vergaderingen met een gering aantal personen.

 Bekijk onze vergaderbrochure

Beide zalen beschikken over een uniek uitzicht op het water en eigen privé terras. Vanzelfsprekend is ons pand voorzien van airconditioning en alle krachstroom voorzieningen.

Vergaderarrangementen 2015

8-uurs vergaderarrangement

Inclusief zaalhuur, LED-scherm, wireless WIFI en flip-over. Koffie, thee, ijswater & verse lekkernij in de ochtend Lunchbuffet: diverse luxe broodjes & huisgemaakte soep Koffie, thee en 1 x frisdrank in de middag

€ 44,50 p.p. incl BTW

4-uurs vergaderarrangement

Inclusief zaalhuur, LED-scherm en flip-over Koffie, thee, ijswater & verse lekkernij en lunchbuffet

€ 34,50 p.p. incl BTW
(zonder lunchbuffet) € 24,50 p.p. incl BTW

Additioneel

Vers Fruit € 3,50
Afternoon snack: kalfskroketje, saucijzenbroodje of quiche € 3,50

Nieuwsgierig? Graag maken we een persoonlijke afspraak om onze locactie te bezichtigen.Ook is het mogelijk om onze locatie exclusief af te huren. Informeren hiernaar kan telefonisch tijdens kantooruren.