Feesten & Partijen

Zaalhuur

Reden voor een feestje en wilt u een zaal huren? Villa Westend heeft 2 ruime zalen en een intieme bar. Wij beschikken over verschillende ruimten waar uw feest gehouden kan worden, afhankelijk van uw wensen en het aantal personen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie of voor het reserveren van (één van) onze ruimten.

Zaal zuid

Zaal zuid is onze grotere zaal en is geschikt voor een capaciteit tot maximaal 60 personen zittend, en 100 personen staand. Natuurlijk kunt u zaal noord en zuid ook samen gebruiken als één grote ruimte. Zaal zuid beschikt tevens over een eigen bar, dus uitstekend geschikt voor feesten. Wanneer u van deze zaal gebruik wilt maken voor diner kunnen wij dit op verschillende manieren voor u invullen. Dit kan in de vorm van private dining aan tafel, een walking dinner met kleine gerechtjes, of met één van onze buffetten. Deze zaal is ook geschikt voor bijvoorbeeld een high tea, verjaardag etc. met meerdere personen.

Bar

In een ongedwongen sfeer een borreltje met elkaar drinken in onze bar? Dit is mogelijk tot maximaal 40 personen. U kunt onze bar gebruiken voor bijvoorbeeld uw verjaardag, voordat u aan tafel gaat, of voor een zakelijke borrel. Wilt u gebruik maken van onze bar inclusief eten? Dan kunt u kiezen voor een buffet tot maximaal 20 personen of u kunt kiezen voor bijvoorbeeld tapas of een walking dinner tot maximaal 40 personen. Boekt u onze bar in de zomer dan krijgt u een stukje privestrand & terras erbij.

   Zaal Noord

Zaal noord is onze kleinste zaal. Deze zaal is geschikt voor een capaciteit van maximaal 40 personen, zowel zittend als staand. U kunt deze ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld een high tea, diner, borrel, verjaardagsfeestje etc.

Wilt u meer informatie over onze zalen of eens een kijkje komen nemen? Maak dan vrijblijvend een afspraak of bel voor informatie via 023-5381878. 

 Bekijk onze informatiebrochure