Vacatures

Zelfstandig werkend kok

Wij zoeken een chef de partie om ons gedreven team aan te vullen. De keuken van Villa Westend is volledig vernieuwd, met aandacht voor eerlijke en verse producten, verfijnde smaken en creatieve presentaties. Er wordt gewerkt met duurzame streekproducten. Solliciteren? Mail naar mark@villa-westend.nl.

Events

Lijkt het jou leuk om op (een van) onze events te werken? Villa Westend organiseert veel evenementen op eigen locatie, ook zijn er diverse evenementen buiten de deur. De komende events zijn o.a. Villa's Culinair Wijntheater, Back 2 Hippie Market, 2Generations Beach Edition, Honkbalweek Haarlem en nog een aantal leuke events die we nu nog niet kunnen noemen. Solliciteren? mail naar info@villa-westend.nl

 


Bedieningsmedewerker

Ter aanvulling van ons bedieningsteam zijn wij altijd op zoek naar ervaren, spontane gastvrouwen/heren op oproepbasis. Heb je al ervaring in de horeca en wil je werken in een trendy horecabedrijf met veel afwisseling in restaurant, terras, feesten & partijen. Vul dan snel het formulier in! Solliciteren? Mail naar info@villa-westend.nl.  


Leerlingen

Villa Westend is een leerbedrijf voor de horeca. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen die deel willen gaan uitmaken van ons horecateam in de bediening of keuken. Solliciteren? Mail naar mark@villa-westend.nl (keuken) of naar nicolette@villa-westend.nl (bediening).