Vacatures

Junior Sous Chef 

Wil jij 3-dagen per week vrij zijn? Junior sous chef zijn van Villa Westend, mee naar de gaafste personeelsfeesten, en afwisselend werken in onze restaurants maar ook buiten de deur op diverse foodfestivals? Kom dan een kijkje nemen in ons jonge en ambitieuze team waar veel ruimte is voor creativiteit en ontwikkeling. Zie jij een match? Vertel dan aan mark@villa-westend.nl waarom jij dat contract wel ziet zitten. 

Events

Lijkt het jou leuk om op (een van) onze events te werken? Villa Westend organiseert veel evenementen op eigen locatie, ook zijn er diverse evenementen buiten de deur. De komende events zijn o.a. Villa's Culinair Wijntheater, Back 2 Hippie Market, 2Generations Beach Edition, Honkbalweek Haarlem en nog een aantal leuke events die we nu nog niet kunnen noemen. Solliciteren? mail naar info@villa-westend.nl

 


Bedieningsmedewerker

Ter aanvulling van ons bedieningsteam zijn wij altijd op zoek naar ervaren, spontane gastvrouwen/heren op oproepbasis. Heb je al ervaring in de horeca en wil je werken in een trendy horecabedrijf met veel afwisseling in restaurant, terras, feesten & partijen. Vul dan snel het formulier in! Solliciteren? Mail naar info@villa-westend.nl.  


Leerlingen

Villa Westend is een leerbedrijf voor de horeca. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen die deel willen gaan uitmaken van ons horecateam in de bediening of keuken. Solliciteren? Mail naar mark@villa-westend.nl (keuken) of naar info@villa-westend.nl (bediening).