Wie zijn wij

Villa Westend is trots op haar medewerkers! Daarom willen we jullie graag laten zien wie onze medewerkers zijn en wat zij doen binnen het bedrijf. De medewerkers van Villa Westend zijn
immers het visitekaartje van de zaak. Een aantal gezichten kennen jullie misschien al uit het
restaurant maar er gebeurt ook veel achter de schermen.   


Mark Koolen 

Mijn naam is Mark Koolen ik ben 26 jaar en de nieuwe chef-kok bij Villa Westend. Mijn stijl van koken kenmerkt zich door mooie gerechten te maken van hoge kwaliteit met herkenbare producten voor iedereen. Een tafel vol gerechten om met meerdere personen te delen. Dat is hoe ik het liefst mijn gerechten presenteer en zelf ook zou eten in een restaurant: Shared Dining. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies. Dit in zowel het midden als hogere segment van de horeca. Nu na 10 jaar ga ik een nieuwe uitdaging aan als chef-kok bij Villa Westend en gooien wij samen met het team het roer. De nieuwe lunchkaart bestaat zowel uit warme gerechten als broodjes. Maar alles vers en met  aandacht bereid. Een zachte geitenkaascrème met biet, pistache, vijg en een prachtige balsamico van 12 jaar. Simpel, maar zo lekker door de goede kwaliteit!

Tijdens diner richten wij ons op Shared Dining. Laat je verrassen met een 7- of 9-gerechten Shared Dining menu. Of maak een keuze uit de à la carte kaart door 2 à 3 gerechten per persoon te bestellen en deze met elkaar te delen. Daarnaast staan er ook classics op onze kaart. Het is leuk dat 80% van onze gasten kiest voor het Shared Dining menu en compleet wordt verrast met nieuwe smaken. 

Amanda Ros

Ik ben Amanda Ros. Ik ben 29 jaar en ben in december 2009 begonnen bij Villa Westend. Met veel plezier heb ik bijna 4 jaar in het restaurant gewerkt. Toen kreeg ik een kans om iets te gaan doen met mijn opleiding, mode gerelateerd. Ik heb dit een jaar geprobeerd maar mijn hart ligt toch bij de horeca. Bij Villa Westend bleef de deur voor mij open staan en ben ik in september 2014 weer teruggekomen. Niet meer op de werkvloer, maar nu als salesmanager. Iets wat ik heel erg leuk vind.

Ik hoop de komende jaren te zorgen voor nog meer naamsbekendheid voor Villa Westend en op een leuke persoonlijke manier mijn sales kant verder te ontwikkelen. Villa Westend is een heel dynamisch bedrijf, elke werkdag ziet er anders uit en zit vol met uitdagingen. Dat is absoluut wat ik nodig heb.


Martijn van der Putten

Ik ben Martijn, 33 jaar en geboren in Heemskerk. Na mijn VWO heb ik een aantal opleidingen geprobeerd, maar kwam er al snel achter dat leren toch echt niet mijn ding was. Van jongs af aan zit ik al in de horeca. Voordat ik bij Villa Westend begon heb ik 7 jaar op het strand van Wijk aan Zee gewerkt. Daar heb ik heel veel horeca ervaring opgedaan.

Ik ben hier 6,5 jaar geleden begonnen toen er nog helemaal niets stond. Het was een grote uitdaging om met een team van nieuwe mensen een horecabedrijf op te bouwen tot wat het nu is. We hebben hier een hecht en gezellig team en dat straalt door naar onze gasten. Dat is ook de reden dat je bij Villa Westend in de bediening zoveel bekende gezichten ziet. Gastvrijheid staat immers voorop bij Villa Westend.


Nicolette van Steenkiste

Ik ben Nicolette van Steenkiste, 42 jaar. Na 19 jaar in de makelaardij te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid naar horeca waar ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van heb gehad. Hiervoor heb ik 4 jaar op het strand van IJmuiden gewerkt en kreeg de kans om vanaf vandaag het team van Villa Westend voor vier dagen in de week te komen versterken als de nieuwe bedrijfsleidster. Voor mij is dit een geweldige nieuwe uitdaging. Gastvrijheid, service en sfeer zijn voor mij zeer belangrijk en zal hier bij Villa Westend ook zeker op nummer 1 komen te staan. Ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen bij Villa Westend


Jacqueline de Vogel

Mijn naam is Jacqueline de Vogel. Ik ben uw gastvrouw bij Villa Westend en ben al werkzaam vanaf de eerste dag dat Villa Westend open is, dus misschien kennen jullie mij al. Het leukste aan dit werk vind ik om er voor te zorgen dat mensen met een goed gevoel de deur uitgaan en een stukje gastvrijheid te bieden aan de gasten die hier komen. Ik merk dat we door de gastvrijheid steeds meer vaste gasten hebben die wekelijks terugkeren. Waar ik mij voornamelijk mee bezig houd zijn de vergaderingen en meetings doordeweeks, daarnaast ben ik gastvrouw in het restaurant en verzorg ik hierbij de koffie en het gebak, en in de middag de lunch en de high tea / high wine. Ik hoop u snel te ontmoeten in het restaurant.Niels Blom

Mijn naam is Niels Blom en ik ben 24 jaar oud. Ik ben ooit begonnen op het Sterren-College in Haarlem met een koksopleiding. Deze opleiding heb ik vervolgens afgemaakt op het Nova-College en hier heb ik mijn koksdiploma behaald. Ik ben begonnen bij restaurant de Uitkijk, dit was mijn leerbedrijf. Daarna ben ik naar restaurant Stempels in Haarlem gegaan. Hier heb ik heel veel geleerd. Deze informatie en kennis heb ik meegenomen naar Villa Westend. Inmiddels werk ik hier 4 jaar en ben ik doorgegroeid tot zelfstandig werkend kok. Ik wilde graag een koksopleiding volgen omdat de horeca mij erg aanspreekt, mijn passie ligt echt bij het koken. In de toekomst wil ik zeker in de horeca blijven werken. Mijn droom is namelijk om later een eigen restaurant te hebben en daar knok ik hard voor.


Stephanie Heijkoop

Ik ben Stephanie Heijkoop, 23 jaar. Ik heb de opleiding Media Informatie & Communicatie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en afgerond in 2012. Tijdens mijn studie heb ik altijd bijbaantjes gehad in de horeca. In mijn vrije tijd ga ik ook graag uit eten zowel dichtbij als verder weg. Ik vind het leuk om overal inspiratie op te doen, zowel qua eten als qua interieur. Op dit moment werk ik niet meer bij Villa Westend in het restaurant maar werk ik drie dagen per week op kantoor. Ik verzorg daar de functie social media & evenementen, wat erg goed aansluit op mijn studie. Daarnaast heb ik een eigen bedrijfje in het restylen van oude meubels. Ik hoop deze twee banen nog een tijdje te kunnen combineren want ik doe het allebei met veel passie. Uiteindelijk is het wel mijn droom om al mijn tijd in mijn eigen bedrijfje te kunnen stoppen.  


Jennifer Kremer

Ik ben Jennifer Kremer en ik ben 28 jaar, ik ben al 12 jaar werkzaam in de horeca en heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Vanaf december 2013 ben ik werkzaam bij Villa Westend. Op dit moment werk ik parttime omdat ik naast mijn werk ook nog moeder ben van een zoon waar ik graag veel tijd voor vrij maak. Het leukste aan de horeca vind ik het omgaan met de gasten, en zorgen dat alle gasten tevreden weggaan en weer bij ons terug komen. Je ziet mij voornamelijk doordeweeks tijdens de lunch in het restaurant. Ik zal niet voor altijd in de horeca blijven werken maar zolang ik het leuk vind en ik kan het goed combineren met mijn moederschap, dan blijf ik dit zeker nog een tijdje doen.Marije Bloem 

Ik ben Marije Bloem, 33 jaar oud en ik ben vanaf 2010 werkzaam bij Villa Westend.Ik kan niet met borden lopen, ik kan geen biertje tappen en ook niet zo goed koken maar ik kan wel heel goed organiseren, regelen, plannen etc. Dat is de reden dat ik al vanaf het begin dat ik hier werk het kantoor beman en me bezig houdt met agendaplanning, offertes, afspraken voor groepsarrangementen etc. Een echte duizendpoot noemen ze me wel eens.

Inmiddels ben ik helemaal thuis in de horeca en heb ik het reuze naar mijn zin in deze dynamische branche. Naast mijn werk ben ik dol op mijn vriend en zoontje van 1,5 en speel ik zeer fanatiek badminton. Belt u door de weeks een keer naar Villa Westend, grote kans dat we elkaar aan de telefoon krijgen. Graag tot ziens bij Villa Westend!