Wie zijn wij

Villa Westend is trots op haar medewerkers! Daarom willen we jullie graag laten zien wie onze medewerkers zijn en wat zij doen binnen het bedrijf. De medewerkers van Villa Westend zijn
immers het visitekaartje van de zaak. Een aantal gezichten kennen jullie misschien al uit het
restaurant maar er gebeurt ook veel achter de schermen.   


Mark Koolen 

Mijn naam is Mark Koolen ik ben 28 jaar en de nieuwe chef-kok bij Villa Westend. Mijn stijl van koken kenmerkt zich door mooie gerechten te maken van hoge kwaliteit met herkenbare producten voor iedereen. Een tafel vol gerechten om met meerdere personen te delen. Dat is hoe ik het liefst mijn gerechten presenteer en zelf ook zou eten in een restaurant: Shared Dining. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies. Dit in zowel het midden als hogere segment van de horeca. Nu na 10 jaar ga ik een nieuwe uitdaging aan als chef-kok bij Villa Westend en gooien wij samen met het team het roer. De nieuwe lunchkaart bestaat zowel uit warme gerechten als broodjes. Maar alles vers en met  aandacht bereid. Een zachte geitenkaascrème met biet, pistache, vijg en een prachtige balsamico van 12 jaar. Simpel, maar zo lekker door de goede kwaliteit!

Tijdens diner richten wij ons op Shared Dining. Laat je verrassen met een 7- of 9-gerechten Shared Dining menu. Of maak een keuze uit de à la carte kaart door 2 à 3 gerechten per persoon te bestellen en deze met elkaar te delen. Daarnaast staan er ook classics op onze kaart. Het is leuk dat 80% van onze gasten kiest voor het Shared Dining menu en compleet wordt verrast met nieuwe smaken. 

Amanda Ros

Ik ben Amanda Ros. Ik ben 33 jaar en ben in december 2009 begonnen bij Villa Westend. Met veel plezier heb ik bijna 4 jaar in het restaurant gewerkt. Toen kreeg ik een kans om iets te gaan doen met mijn opleiding, mode gerelateerd. Ik heb dit een jaar geprobeerd maar mijn hart ligt toch bij de horeca. Bij Villa Westend bleef de deur voor mij open staan en ben ik in september 2014 weer teruggekomen. Niet meer op de werkvloer, maar nu als salesmanager. Iets wat ik heel erg leuk vind.

Ik hoop de komende jaren te zorgen voor nog meer naamsbekendheid voor Villa Westend en op een leuke persoonlijke manier mijn sales kant verder te ontwikkelen. Villa Westend is een heel dynamisch bedrijf, elke werkdag ziet er anders uit en zit vol met uitdagingen. Dat is absoluut wat ik nodig heb.

Jennifer Kremer

Ik ben Jennifer Kremer en ik ben 28 jaar, ik ben al 12 jaar werkzaam in de horeca en heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Vanaf december 2013 ben ik werkzaam bij Villa Westend. Op dit moment werk ik parttime omdat ik naast mijn werk ook nog moeder ben van een zoon waar ik graag veel tijd voor vrij maak. Het leukste aan de horeca vind ik het omgaan met de gasten, en zorgen dat alle gasten tevreden weggaan en weer bij ons terug komen. Je ziet mij voornamelijk doordeweeks tijdens de lunch in het restaurant. Ik zal niet voor altijd in de horeca blijven werken maar zolang ik het leuk vind en ik kan het goed combineren met mijn moederschap, dan blijf ik dit zeker nog een tijdje doen.Marije Bloem 

Ik ben Marije Bloem, 37 jaar oud en ik ben vanaf 2010 werkzaam bij Villa Westend.Ik kan niet met borden lopen, ik kan geen biertje tappen en ook niet zo goed koken maar ik kan wel heel goed organiseren, regelen, plannen etc. Dat is de reden dat ik al vanaf het begin dat ik hier werk het kantoor beman en me bezig houdt met agendaplanning, offertes, afspraken voor groepsarrangementen etc. Een echte duizendpoot noemen ze me wel eens.

Inmiddels ben ik helemaal thuis in de horeca en heb ik het reuze naar mijn zin in deze dynamische branche. Naast mijn werk ben ik dol op mijn vriend en zoontjes en speel ik zeer fanatiek badminton. Belt u door de weeks een keer naar Villa Westend, grote kans dat we elkaar aan de telefoon krijgen. Graag tot ziens bij Villa Westend!