Bar & Borrel

Bar & borrel

Villa Westend heeft een gezellige bar met uitzicht op het water waar u lekker kunt borrelen, dineren of lunchen zowel spontaan als voor een gepland gezelschap.  

 In een ongedwongen sfeer een borreltje met elkaar drinken in onze bar? Dit is mogelijk tot maximaal 40 personen. U kunt onze bar gebruiken voor bijvoorbeeld uw verjaardag, voordat u aan tafel gaat, of voor een zakelijke borrel.

Wilt u gebruik maken van onze bar inclusief eten? . Boekt u onze bar in de zomer dan krijgt u een stukje privestrand & terras erbij en kunt u bijvoorbeeld barbecueŽn. Naast de bar hebben wij ook nog diverse andere zalen om te huren.

Bar

Natuurlijk is onze bar naast af te huren ook vrij toegankelijk voor onze gasten. Voor een borrel, kopje koffie, lunch, diner, een goed gesprek of als werkplek met gratis wi-fi en inspirerend uitzicht over de Westbroekerplas. 


Wij beschikken over een uitgebreide borrelkaart met diverse huisgemaakte hapjes.          
 Bekijk onze borrelkaart

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie of voor het reserveren van de bar voor een (feestelijke) gelegenheid. Neem contact met ons op via 023-5381878 

Reserveren