Suppolo

Nieuwe locatie: Wind & Wheels

Villa Westend heeft er een tweede locatie bij: Wind ín Wheels. Wind ín Wheels is dé plek in Amsterdam voor iedereen die op zoek is naar een gezonde dosis adrenaline of gewoon behoefte heeft aan frisse lucht. Dit landzeil-park, de enige ter wereld, is gelegen op Zeeburgereiland in het oostelijke deel van de stad.

 

Dit eiland is een van de meest winderige delen van de stad en is de perfecte plek om te scheuren met een zeilwagen.Naast landzeilen zijn er nog meer funsporten te beoefenen zoals elektrisch skateboarden, elektrisch motorcrossen en springen op de Acro Bungee.Horecalocatie: Bij Storm

Na alle actie is het heerlijk relaxen onder het genot van een hapje en een drankje op deze unieke locatie. In samenwerking met Villa Westend verzorgt Bas Koster de horeca in strandpaviljoen 'Bij Storm'. Wil jij ook het ultieme strandleven ervaren midden in Amsterdam? Met je voeten in het zand genieten van de zomerzon.

Laat je verassen door het geweldige zicht op Amsterdam en de mooiste zonsondergangen in combinatie met een leuk landzeil arrangement. Maar je bent natuurlijk ook welkom om gewoon lekker te relaxen in de zon.

Neem gerust contact op voor een arrangement op maat.