Arrangementen

Een bedrijfsevenement /bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit op een mooie inspirerende locatie midden in recreatiegebied Spaarnwoude en vlakbij Haarlem? In samenwerking met verschillende bureaus bieden wij een breed assortiment van activiteiten aan die als break tijdens een vergadering of als teambuildingsactiviteit/personeelsuitje kunnen worden geboekt bij Villa Westend. 

Mogelijkheden 

Uw evenement kunt u op alle mogelijke manieren invullen op onze locatie. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht om onze locatie exclusief te huren? Of een feest te organiseren in onze zalen of bij mooi weer op ons strand. Ook kunt u denken aan een barbecue op ons strand of terras en wat dacht u van sportieve activiteiten op en om het strand. Of  een rondje varen op Villa's Vlot?

 Te boeken activiteiten

Onderstaand vindt u een greep uit onze arrangementen die u kunt boeken als bedrijfsuitje, als break tijdens een vergadering of als bedrijfsevenement. 


* Paintball & walking dinner
* Quad rijden + vergaderarrangement
* Meeting breaker teambuilding
* The Duke
* Adventure rally

De mogelijkheden bij Villa Westend zijn eindeloos. Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Wij denken graag met u mee. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 023-5381878 of via info@villa-westend.nl