Bedrijfsinformatie

Villa Westend is een horecalocatie in Velserbroek (nabij Haarlem) gelegen aan een privestrand. Een groot en druk restaurant met plek voor 200 couverts en een banqueting afdeling met twee grote zalen. Het restaurant is 7 dagen per week vanaf 10.00 00.00 geopend voor lunch / borrel / diner en zakelijk. Met twee grote zalen en een privéstrand zijn er ook dagelijks feesten, partijen, vergaderingen en zakelijke events. Drie keer per jaar organiseert Villa Westend grote evenementen en festivals op het strand.

Je taken

Je maakt onderdeel uit van een gedreven en resultaatgericht keukenteam, bestaande uit: Chef-kok, Souschef, zelfstandig werkend koks en leerlingen; Je bent zeer gemotiveerd om het maximale uit jezelf en het keukenteam te halen, om het restaurant in een klap op de culinaire kaart van Nederland te zetten; Je zorgt voor een vernieuwende presentatie en hoge kwaliteit van de gerechten; Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van HACCP, Hygine, Arbo en Veiligheid; Je bent op de hoogte van de trends en behoeften en bent zeer gemotiveerd je hierin te blijven ontwikkelen.

Je profiel:

Als persoon ben je verantwoordelijk, flexibel, collegiaal en resultaatgericht. Je hebt ruime werkervaring bij gerenommeerde werkgevers. Je hebt de capaciteit om mede te delegeren en leiding te geven aan een team van koks, en afwashulpen; Je hebt kennis van alle HACCP standaarden en allergenen wetgeving.
Tot slot: Villa Westend is een groot bedrijf dat zich iedere dag weer ontwikkelt. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Een fantastische werkomgeving op een van de mooiste stadsstranden van Nederland. Je komt terecht in een professioneel, enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de juiste persoon om ons keukenteam te versterken?
Wij ontvangen graag een motivatie & cv. Deze kun je richten aan Mark Koolen.

Soort dienstverband:
Voltijd

Vereiste opleiding:
Middelbaar beroepsonderwijs

Vereiste ervaring:
koken: 3 jaar

Vereiste taal:
Nederlands