Weddingstory Manon & Dennis

29 juli 2020 was de mooiste dag van ons leven, na 10 jaar samen gingen we eindelijk trouwen! 

Direct nadat we ons verloofd hadden gingen we op zoek naar een trouwlocatie. Na tien minuten zoeken op internet vonden we Villa Westend. We waren op slag verliefd!

Wij stuurden direct een berichtje om een offerte aan te vragen en we kregen de volgende dag al een reactie. Dat gaf meteen een goed gevoel. Vrij snel daarna zijn we gaan kijken en hebben ook niet meer verder gezocht. Dit was dé plek!

In de aanloop naar onze bruiloft hebben we heel fijn contact gehad met Villa Westend. Alles was mogelijk, niets was te gek. Zelfs toen onze hele dag op losse schroeven kwam te staan vanwege Corona werden we heel fijn begeleid.

In overleg hebben wij er voor gekozen om onze feestavond niet door te laten gaan en alleen te kiezen voor de ceremonie en het diner met een stoelschikking. 

 

Toch voelde het op de dag zelf niet alsof we wat hebben moeten inleveren. Want het was zon enorm mooie en geweldige dag. Het weer was perfect en de dag verliep goed. Eenmaal aangekomen op de locatie was ook alles tot in de puntjes geregeld. De ceremonie was fantastisch. Heerlijk in de buitenlucht, onder een prachtig prieeltje en geleid door onze BABS Linda van Vol van Liefde, wij hadden ons geen mooiere ceremonie kunnen bedenken.
Van onze gasten hebben we meerdere keren gehoord hoe ontzettend mooi en bijzonder onze bruiloft was, mede doordat Villa Westend er een onvergetelijke dag van heeft gemaakt. Het eten was heerlijk en de bediening was super.

Wij zijn zo blij met onze beslissing om te trouwen bij Villa Westend.

 Ook trouwen bij Villa Westend? Bekijk onze trouwbrochure

[ Fotograaf: Josi Nihot en Sharon Kreuger van Fotostudio Zandvoort ]