Trouwen bij Villa Westend

Villa Westend is de ideale locatie voor jullie huwelijksdag. Compleet van ceremonie tot feestavond of alles daartussenin.  Bekijk hier onze uitgebreide bruiloftbrochure of maak alvast jullie eigen offerte en zie direct wat de kosten zijn voor jullie droomdag. 

Locatie

Villa Westend is een unieke trouwlocatie aan het water waar je met een intiem, klein gezelschap tot zelfs 200 personen jullie bruiloft kunt vieren. Wil je echt uitpakken? Dan kun je onze hele locatie exclusief huren en met maximaal 400 gasten jullie bruiloft vieren.  Ceremonie

 


Trouwen op een geheime idylle aan het water? Villa Westend is een officiŽle trouwlocatie. Het ja-woord kun je bij ons geven met de voeten in het zand, of binnen in onze prachtige zalen.
De huwelijksdag is dé dag van jullie leven. Wij hebben door onze jarenlange ervaring en onze unieke locatie alles in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

 Diner

Wij vullen graag jullie dag naar wens in. Voor het diner zijn de mogelijkheden eindeloos. Geniet van een 3- of 4-gangen diner, gezellige BBQ, walking dinner of pak uit met een foodtruck diner.  

 Villa's Vlot

Een unieke ervaring voor zowel jullie als jullie gasten. Terwijl alle gasten staan te wachten op het strand komen jullie als bruidspaar aan over het water per Villa's Vlot. . 

 Feestavond

De dag afsluiten met een geweldige feestavond. Villa Westend heeft meerdere feestzalen. Door onze nieuwe screens kan de ruimte al vroeg donker gemaakt worden om het feest direct te laten knallen! Met heerlijke hapjes en drankjes, goede DJ ůf band wordt het een avond om nooit te vergeten.