Trouwen bij Villa Westend

Trouwen

Uw huwelijksdag is dé dag van uw leven. Die dag viert u natuurlijk graag in een mooie omgeving. Dan bent u bij Villa Westend aan het goede adres. Wij hebben alles in huis om het u en uw gasten naar de zin te maken.

Wij vullen graag de dag naar uw wens in: van receptie tot lunch/diner, van intieme ceremonie tot een grandioos feest. Alles is mogelijk. Ieder jaar ontvangen wij vele bruidsparen, ieder met hun eigen ideeŽn en hun eigen wensen.
Ook kunnen wij meedenken met de aankleding van jullie mooiste dag. Wij bieden diverse stylingpakketten aan om de aankleding (deels) of volledig uit handen te nemen.

OfficiŽle trouwlocatie

 Villa Westend is een officiŽle trouwlocatie. Het ja-woord kunt u bij ons geven met de voeten in het zand of binnen in ons restaurant. Wij beschikken over het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad inclusief een prachtige zonsondergang.

Villa's Perfect Wedding

Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u gebruik maken van het totaal pakket Villa's Perfect Wedding. Voor een vast bedrag van 4950,- kunnen wij een geheel verzorgde bruiloft aanbieden.
 Brochure Villa's Perfect Wedding
 Bekijk onze trouwbrochure

 

[ Fotograaf: Emma van de Schelde ]